Anunţ expoziţie de artă şi design la hramul Bisericii Sf. Apostoli Petru şi Pavel

Galeria SPIRITUS apartinand Institutului Roman de Teologie si Spiritualitate Ortodoxa  organizeaza o serie de expozitii personale ale artistillor romani, in spatii alternative. In cadrul acestei serii, cunoscuta artista internationala Viorica Colpacci va prezenta o noua dimensiune a creatiei sale intr-o expozitie personala  intitulata Capul si podoabele lui  ieri si azi . la Biserica Sf Apostoli Petru si Pavel.

Expozitia, cu vanzare, in beneficiul Bisericii,  va include portrete ale contemporanilor, arta digitala si palarii – unicat de o inalta tinuta artistica inscriindu-se in linia modei de ultima ora.  Prezentarea colectiei de palarii va fi facuta de talentata actrita si model Clara Bercaru, la deschiderea expozitiei.

Evenimentul va avea loc in sala sociala a Bisericii Sfintii Apostoli Petru si Pavel  dumineca 5 iulie, la ora 3:00 PM, dupa terminarea Sfintei slujbe si va fi urmata de sarbatorirea hramului Bisericii la care sunteti invitati sa va delectati cu muzica romaneasca,  produse culinare romanesti si o admosfera calda,  traditional romaneasca .

Adresa Bisericii este  Astoria ,14-22  27 Ave cu 14 Street.

Relatii suplimentare la telefon  718-897-4149  sau 718-626-6013

Reclame
Publicat în noutăţi. Comentarii închise la Anunţ expoziţie de artă şi design la hramul Bisericii Sf. Apostoli Petru şi Pavel